Coșul tău
Transport Gratuit pentru toate comenzile!

UniFi Access Card Ubiquiti, NFC, Pachet de 20 de Bucăți - UA-Card

UniFi Access Card Ubiquiti, NFC, Pachet de 20 de Bucăți - UA-Card
UniFi Access Card Ubiquiti, NFC, Pachet de 20 de Bucăți - UA-Card
245.68 Lei

TVA inclus

Net: 245.68 Lei
  • Stoc: În Stoc
  • Model: UA-CARD
  • Greutate: 0.50kg
  • Dimensiuni: 8.56cm x 5.40cm x 0.08cm

Opțiuni disponibile

UniFi Access Card de la Ubiquiti (UA-Card) este un produs special conceput pentru a facilita și îmbunătăți gestionarea accesului la zonele securizate cum ar fi birourile, clădirile comerciale, școlile sau orice altă locație unde se impune controlul accesului. Acest card are specificații speciale pentru a asigura securitatea și eficiența procesului de acces.

Caracteristici cheie ale UniFi Access Card Ubiquiti (UA-Card):

Tehnologie NFC (Near Field Communication): Acest card utilizează tehnologia NFC pentru a permite utilizatorilor să aibă acces rapid și fără contact la zonele securizate. NFC-ul permite cardului să fie citit cu ușurință prin apropierea sa de un cititor de carduri sau o unitate de acces.

Pachet de 20 de Bucăți: Produsul este disponibil într-un pachet de 20 de bucăți, potrivit pentru organizările mari sau pentru utilizarea în mai multe locații.

Securitate Avansată: Datele de pe card sunt criptate pentru a preveni accesul neautorizat. De asemenea poate fi configurat să funcționeze cu diferite niveluri de autentificare pentru a asigura o securitate sporită.

Integrare UniFi: Produsul se integrează cu platforma UniFi Access, ceea ce face gestionarea accesului și a utilizatorilor mai ușoară. Acest lucru permite administratorilor să monitorizeze și să controleze accesul în timp real și să configureze reguli specifice pentru utilizatori și zone.

Durabil și Ușor de Utilizat: Cardurile UniFi Access sunt construite pentru a rezista în timp și la uzura zilnică. Sunt ușor de utilizat, ceea ce face procesul de autentificare rapid și fără efort pentru utilizatori.

Nu sunt review-uri pentru acest produs.

Scrie un comentariu

Te rugăm autentifică-te sau înregistrează-te pentru această opțiune
Cuvinte cheie: UniFi Access , Access Card , NFC , UA-Card
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.