Coșul tău
Transport Gratuit pentru toate comenzile!

Accesorii Supraveghere Video

Suport de montare pentru soneria G4 Doorbell Pro, Ubiquiti UACC-G4 Doorbell Pro PoE-Gang Box Suport de montare pentru soneria G4 Doorbell Pro, Ubiquiti UACC-G4 Doorbell Pro PoE-Gang Box
Lipsă Stoc
Brand: Ubiquiti Model: UACC-G4 DOORBELL PRO POE-GANG BOX
Ubiquiti UACC-G4 Doorbell Pro PoE-Gang Box este o soluție de montare sigură și versatilă, menită să îmbunătățească instalarea soneriei G4 Doorbell Pro. Acest suport inovator oferă opțiuni de montare p..
282.45 Lei
Net:282.45 Lei
Ubiquiti Networks IR Range Extender, 25 m, IPX4, pentru  Camera G4 Bullet - UVC-G4-IRExtender
Lipsă Stoc
Brand: Ubiquiti Model: UVC-G4-IREXTENDER
Ubiquiti Networks IR Range Extender este un dispozitiv special proiectat pentru a extinde raza de acțiune a iluminării cu infraroșu (IR) a camerelor de supraveghere Ubiquiti G4 Bullet. Acesta este des..
419.95 Lei
Net:419.95 Lei
Ubiquiti Networks IR Range Extender, 25 m, pentru  Camera G3 Bullet - UVC-G3-LED
Indisponibil
Brand: Ubiquiti Model: UVC-G3-LED
Ubiquiti Networks IR Range Extender este un dispozitiv special proiectat pentru a extinde raza de acțiune a iluminării cu infraroșu (IR) a camerelor de supraveghere Ubiquiti G3 Bullet. Acesta este des..
395.72 Lei
Net:395.72 Lei
Ubiquiti UniFi Protect All-In-One Sensor Bluetooth, mișcare, magnetic de intrare, temperatură, umiditate, lumină ambientală, sunet de alarmă, apă  - UP-SENSE
Lipsă Stoc
Brand: Ubiquiti Model: UP-SENSE
Ubiquiti UniFi Protect All-In-One Sensor (UP-SENSE) este un dispozitiv multifuncțional care integrează mai mulți senzori într-un singur produs compact și inteligent. Acesta este conceput pentru a furn..
336.62 Lei
Net:336.62 Lei
Ubiquiti UniFi Protect Smart Floodlight, Senzor Mișcare, IPX5, 550 lumeni LED, PoE - UP-FLOODLIGHT
Lipsă Stoc
Brand: Ubiquiti Model: UP-FLOODLIGHT
Ubiquiti UniFi Protect Smart Floodlight (UP-FLOODLIGHT) este o soluție de iluminare exterioară inteligentă și de securitate dezvoltată de Ubiquiti Networks. Această lumină este proiectată pentru a ofe..
603.82 Lei
Net:603.82 Lei
Brand: Ubiquiti Model: UFP-VIEWPORT
Ubiquiti UniFi Protect ViewPort (UFP-VIEWPORT) extinde funcționalitatea sistemului dvs. de supraveghere UniFi Protect prin permiterea vizualizării fluxurilor camerelor din seria UniFi Protect pe ..
886.37 Lei
Net:886.37 Lei
Afișează 1 to 6 of 6 (1 Pages)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.