Coșul tău
Transport Gratuit pentru toate comenzile!

UniFi Access Reader Pro Ubiquiti, NFC, PoE, IP54, UA-Pro

UniFi Access Reader Pro Ubiquiti, NFC, PoE, IP54, UA-Pro
Lipsă Stoc
UniFi Access Reader Pro Ubiquiti, NFC, PoE, IP54, UA-Pro
1,731.23 Lei

TVA inclus

Net: 1,731.23 Lei
  • Stoc: Lipsă Stoc
  • Model: UA-PRO
  • Greutate: 0.50kg
  • Dimensiuni: 7.34cm x 6.23cm x 2.66cm

Opțiuni disponibile

UniFi Access Reader Pro de la Ubiquiti este un dispozitiv de control al accesului care aduce funcționalitate avansată și securitate în sistemele de control al accesului. Iată o descriere detaliată a acestui produs:

Tip de Control al Accesului: Acest dispozitiv servește drept cititor de acces și face parte din sistemul UniFi Access al Ubiquiti. Poate fi utilizat pentru a controla și monitoriza accesul în zone restricționate.

Tehnologie NFC: UniFi Access Reader Pro utilizează tehnologia NFC (Near Field Communication) pentru a permite accesul autorizat. Utilizatorii pot utiliza carduri NFC, chei sau etichete pentru a deschide ușile sau barierele.

Alimentare prin Ethernet (PoE): Dispozitivul poate fi alimentat prin intermediul PoE (Power over Ethernet), simplifică instalarea și reduce nevoia de a avea surse de alimentare separate.

Clasificare IP54: UniFi Access Reader Pro are o clasificare IP54, înseamnă că este rezistent la praf și protejat împotriva stropirii cu apă. Aceasta îl face potrivit pentru utilizare în diverse medii inclusiv în exterior, unde poate fi expus la condiții meteorologice nefavorabile.

Securitate Avansată: Acest cititor de acces oferă securitate avansată, inclusiv autentificare cu 2 factori, astfel încât să fie mai greu pentru persoanele neautorizate să aibă acces. De asemenea poate fi integrat în soluții de securitate mai ample.

Integrare UniFi: Este compatibil cu ecosistemul UniFi al Ubiquiti, înseamnă că poate fi integrat ușor într-un sistem mai mare de supraveghere și control al accesului cu administrare centralizată prin intermediul UniFi Controller.

Design Modern și Compact: UniFi Access Reader Pro are un design elegant și compact, potrivit pentru diferite medii, inclusiv birouri și spații publice.

Conectivitate Ethernet: Acest cititor de acces se conectează la rețea prin intermediul unui cablu Ethernet, permițând gestionarea centralizată și monitorizarea accesului utilizatorilor.

Nu sunt review-uri pentru acest produs.

Scrie un comentariu

Te rugăm autentifică-te sau înregistrează-te pentru această opțiune
Cuvinte cheie: Access Reader , NFC , PoE , IP54
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.