Coșul tău
Transport Gratuit pentru toate comenzile!

Module Control Acces

Cititor NFC și Bluetooth Ubiquiti UniFi Access Reader Lite - UA-LITE Cititor NFC și Bluetooth Ubiquiti UniFi Access Reader Lite - UA-LITE
Lipsă Stoc
Brand: Ubiquiti Model: UA-LITE
UniFi Access Reader Lite (UA-LITE) reprezintă o evoluție semnificativă în tehnologia de control al accesului, oferind o experiență conectată și eficientă. Cu caracteristici avansate, gestionare flexib..
604.55 Lei
Net:604.55 Lei
Set UniFi Access Starter Kit Ubiquiti, 1 x UniFi Access Hub, 1 x UniFi Access Reader Pro, 1 x UniFi Access Reader Lite, 20 x NFC Access Cards, Alimentare PoE - UA-SK Set UniFi Access Starter Kit Ubiquiti, 1 x UniFi Access Hub, 1 x UniFi Access Reader Pro, 1 x UniFi Access Reader Lite, 20 x NFC Access Cards, Alimentare PoE - UA-SK
Lipsă Stoc
Brand: Ubiquiti Model: UA-SK
Setul UniFi Access Starter Kit (UA-SK) de la Ubiquiti este o soluție completă și integrată pentru controlul accesului la locații comerciale sau rezidențiale. Acest kit conține următoarele componente:U..
2,978.22 Lei
Net:2,978.22 Lei
Sonerie video Wi-Fi cu afișaj încorporat Ubiquiti UniFi Protect G4, Night Vision, microfon - UVC-G4-Doorbell Sonerie video Wi-Fi cu afișaj încorporat Ubiquiti UniFi Protect G4, Night Vision, microfon - UVC-G4-Doorbell
Lipsă Stoc
Brand: Ubiquiti Model: UVC-G4-DOORBELL
Soneria video Wi-Fi Ubiquiti UVC-G4-Doorbell cu afișaj încorporat UniFi Protect G4 Doorbell reprezintă o soluție avansată de supraveghere video pe bază de Wi-Fi, echipată cu un afișaj încorporat și ca..
1,122.50 Lei
Net:1,122.50 Lei
Brand: Ubiquiti Model: UVC-G4 DOORBELL PRO
Ubiquiti G4 Doorbell Professional UVC-G4 Doorbell Pro este o sonerie video de ultimă generație, concepută pentru a oferi capabilități avansate de securitate și supraveghere pentru case și birouri.&nbs..
1,741.96 Lei
Net:1,741.96 Lei
Ubiquiti UniFi Access Lock Electric, UA-LOCK-ELECTRIC Ubiquiti UniFi Access Lock Electric, UA-LOCK-ELECTRIC
Lipsă Stoc
Brand: Ubiquiti Model: UA-LOCK-ELECTRIC
Ubiquiti UniFi Access Lock Electric reprezintă o încuietoare electrică avansată proiectată pentru a funcționa în cadrul sistemului UniFi Access, integrându-se cu UniFi Access Hub. Acest dispozitiv ofe..
516.83 Lei
Net:516.83 Lei
Brand: Ubiquiti Model: UA-G2
Culoare și Design: Dispozitivul este disponibil în culoarea albă, oferind o estetică curată și potrivindu-se în diverse medii de utilizare, inclusiv în interiorul sau în exteriorul clădirilor.Tehnolog..
747.62 Lei
Net:747.62 Lei
Brand: Ubiquiti Model: UA-HUB
UniFi Access UA-Hub este un dispozitiv de gestionare și control al accesului conceput pentru a asigura securitatea și controlul eficient al accesului într-un mediu comercial sau rezidențial. UA-Hub fa..
1,056.54 Lei
Net:1,056.54 Lei
UniFi Access Reader Pro Ubiquiti, NFC, PoE, IP54, UA-Pro
Lipsă Stoc
Brand: Ubiquiti Model: UA-PRO
UniFi Access Reader Pro de la Ubiquiti este un dispozitiv de control al accesului care aduce funcționalitate avansată și securitate în sistemele de control al accesului. Iată o descriere detaliată a a..
1,731.23 Lei
Net:1,731.23 Lei
Afișează 1 to 8 of 8 (1 Pages)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.