Coșul tău
Transport Gratuit pentru toate comenzile!

Injector PoE Ubiquiti UniFi, 24V, 1A, 24W, Gigabit, Alb - POE-24-24W-G-WH

Injector PoE Ubiquiti UniFi, 24V, 1A, 24W, Gigabit, Alb - POE-24-24W-G-WH
Injector PoE Ubiquiti UniFi, 24V, 1A, 24W, Gigabit, Alb - POE-24-24W-G-WH
83.50 Lei

TVA inclus

Net: 83.50 Lei
  • Stoc: În Stoc
  • Model: POE-24-24W-G-WH
  • Greutate: 0.50kg
  • Dimensiuni: 8.80cm x 5.70cm x 3.30cm

Injectorul PoE (Power over Ethernet) Ubiquiti POE-24-24W-G-WH este un dispozitiv esențial în rețelele de comunicații și în domeniul tehnologiei informației. Acesta furnizează alimentare electrică și date către dispozitivele compatibile cu PoE, cum ar fi camerele IP, telefoanele VoIP, punctele de acces wireless sau alte echipamente de rețea. Iată o descriere mai detaliată a acestui injector PoE Ubiquiti:

Gigabit Ethernet: Injectorul POE-24-24W-G-WH dispune de o port Gigabit Ethernet, deci poate furniza o viteză de transfer de date de până la 1000 Mbps. Acest lucru îl face potrivit pentru aplicații care necesită o conexiune rapidă și stabilă.

Tensiune de ieșire de 24 V: Acest injector PoE furnizează o tensiune constantă de 24 V către dispozitivele PoE conectate. Acesta este un standard comun în industrie și este utilizat în mod obișnuit în rețelele Ubiquiti.

Putere maximă de ieșire de 24 W: Injectorul poate furniza o putere electrică de până la 24 de wați către dispozitivele PoE. Această putere este suficientă pentru alimentarea și funcționarea multor dispozitive de rețea.

Design compact și montare ușoară: Injectorul PoE Ubiquiti are un design compact și poate fi montat pe perete sau în alte spații restrânse, ceea ce face instalarea sa ușoară și flexibilă.

Culoare albă: Modelul POE-24-24W-G-WH are o carcasă albă, potrivit pentru medii în care aspectul estetic este important sau pentru a se potrivi cu alte dispozitive din rețeaua dvs.

Protecție împotriva supratensiunilor: Injectorul PoE Ubiquiti este echipat cu protecție împotriva supratensiunilor pentru a proteja atât echipamentele conectate, cât și rețeaua împotriva fluctuațiilor de tensiune.

Compatibilitate Ubiquiti: Acest injector PoE este conceput pentru a funcționa bine cu echipamentele de rețea Ubiquiti, dar poate fi compatibil și cu alte dispozitive PoE care respectă standardele de tensiune și alimentare.

Nu sunt review-uri pentru acest produs.

Scrie un comentariu

Te rugăm autentifică-te sau înregistrează-te pentru această opțiune
Cuvinte cheie: Injector , PoE , 24V , 1A , 24W , Alb , Gigabit , POE-24-24W-G-WH
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.