Coșul tău
Transport Gratuit pentru toate comenzile!

Cablu rețea fibră optică Ubiquiti Direct Attach Cable, 0.5 m, 10 Gigabit, conectori SFP+ - UACC-DAC-SFP10-0.5M

Cablu rețea fibră optică Ubiquiti Direct Attach Cable, 0.5 m, 10 Gigabit, conectori SFP+ - UACC-DAC-SFP10-0.5M
Nou
Cablu rețea fibră optică Ubiquiti Direct Attach Cable, 0.5 m, 10 Gigabit, conectori SFP+ - UACC-DAC-SFP10-0.5M
99.78 Lei

TVA inclus

Net: 99.78 Lei
  • Stoc: În Stoc
  • Model: UACC-DAC-SFP10-0.5M
  • Greutate: 0.50kg
  • Dimensiuni: 50.00cm x 0.00cm x 0.00cm

Cablu de rețea fibră optică Ubiquiti Direct Attach Cable UACC-DAC-SFP10-0.5M este un cablu special conceput pentru a furniza conectivitate de înaltă performanță în rețelele de calcul și comunicații. Iată o descriere detaliată a acestui cablu:

Lungime: Acest cablu are o lungime de 0.5 metri, potrivit pentru conectarea echipamentelor și dispozitivelor aflate la o distanță mică una față de cealaltă.

Tehnologie de fibră optică: Utilizează tehnologia de fibră optică care este cunoscută pentru transmiterea datelor la viteze foarte mari și pentru faptul că este imună la interferențe electromagnetice, potrivit pentru medii cu perturbări electromagnetice sau pentru distanțe lungi.

Viteză de transfer de 10 Gigabit: Acest cablu suportă o viteză de transfer de 10 Gigabit pe secundă, ideal pentru rețelele cu cerințe ridicate de lățime de bandă cum ar fi centrele de date sau rețelele corporative.

Conectori SFP+: Acest cablu este echipat cu conectori SFP+ (Small Form-Factor Pluggable Plus) care sunt standard în industrie pentru conexiuni de înaltă viteză în rețelele cu fibră optică.

Calitate Ubiquiti: Ubiquiti este o companie cunoscută pentru produsele sale de rețea de înaltă calitate. Cablurile de fibră optică sunt proiectate să ofere performanță și durabilitate.

Utilizări comune: Acest cablu poate fi utilizat într-o varietate de scenarii, inclusiv pentru interconectarea switch-urilor, a serverelor, a dispozitivelor de stocare și a altor echipamente de rețea care utilizează conectori SFP+.


Fibra Optica
Tip ConectorSFP+ la SFP+
Rata Transfer10 Gbps
Lungime Cablu0.5 m

Nu sunt review-uri pentru acest produs.

Scrie un comentariu

Te rugăm autentifică-te sau înregistrează-te pentru această opțiune
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.