Coșul tău
Transport Gratuit pentru toate comenzile!

Ubiquiti UniFi Protect Smart Floodlight, Senzor Mișcare, IPX5, 550 lumeni LED, PoE - UP-FLOODLIGHT

Ubiquiti UniFi Protect Smart Floodlight, Senzor Mișcare, IPX5, 550 lumeni LED, PoE - UP-FLOODLIGHT
Lipsă Stoc
Ubiquiti UniFi Protect Smart Floodlight, Senzor Mișcare, IPX5, 550 lumeni LED, PoE - UP-FLOODLIGHT
603.82 Lei

TVA inclus

Net: 603.82 Lei
  • Stoc: Lipsă Stoc
  • Model: UP-FLOODLIGHT
  • Greutate: 0.50kg
  • Dimensiuni: 13.50cm x 6.50cm x 5.00cm

Opțiuni disponibile

Ubiquiti UniFi Protect Smart Floodlight (UP-FLOODLIGHT) este o soluție de iluminare exterioară inteligentă și de securitate dezvoltată de Ubiquiti Networks. Această lumină este proiectată pentru a oferi iluminare puternică și funcționalitate suplimentară pentru a spori securitatea în zonele exterioare ale casei sau afacerii tale. Iată o descriere detaliată a caracteristicilor cheie ale acestui produs:

Lumină puternică: UniFi Protect Smart Floodlight dispune de o sursă de lumină cu LED-uri care emite 550 de lumeni oferind o iluminare puternică care poate acoperi o zonă extinsă în timpul nopții sau în condiții de lumină scăzută.

Senzor de mișcare: Acest produs este echipat cu un senzor de mișcare integrat care poate detecta activitatea umană sau a altor obiecte în zona sa de acțiune. Senzorul de mișcare activează lumina atunci când detectează mișcarea, util pentru securitatea casei tale.

Clasificare IPX5: UP-FLOODLIGHT are o clasificare IPX5, înseamnă că este rezistent la intemperii și poate rezista la condiții meteo adverse cum ar fi ploaia și zăpada. Această rezistență la apă îl face potrivit pentru utilizare în exterior, indiferent de condițiile meteorologice.

Alimentare prin Ethernet (PoE): Dispozitivul este alimentat prin Ethernet (PoE), înseamnă că poate fi conectat și alimentat printr-un cablu Ethernet eliminând necesitatea unui cablu de alimentare separat. Aceasta facilitează instalarea și conectarea produsului la rețeaua ta.

Gestionare inteligentă: UniFi Protect Smart Floodlight poate fi integrat cu platforma de gestionare UniFi Protect a Ubiquiti pentru a oferi funcționalități avansate de control și monitorizare. Poți seta programe de iluminare, configura alerte și monitoriza starea dispozitivului printr-o interfață utilizator prietenoasă.

Nu sunt review-uri pentru acest produs.

Scrie un comentariu

Te rugăm autentifică-te sau înregistrează-te pentru această opțiune
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.