Coșul tău
Transport Gratuit pentru toate comenzile!

Ubiquiti Networks IR Range Extender, 25 m, IPX4, pentru Camera G4 Bullet - UVC-G4-IRExtender

Ubiquiti Networks IR Range Extender, 25 m, IPX4, pentru  Camera G4 Bullet - UVC-G4-IRExtender
Lipsă Stoc
Ubiquiti Networks IR Range Extender, 25 m, IPX4, pentru Camera G4 Bullet - UVC-G4-IRExtender
419.95 Lei

TVA inclus

Net: 419.95 Lei
  • Stoc: Lipsă Stoc
  • Model: UVC-G4-IREXTENDER
  • Greutate: 0.50kg
  • Dimensiuni: 8.00cm x 8.00cm x 2.60cm

Opțiuni disponibile

Ubiquiti Networks IR Range Extender este un dispozitiv special proiectat pentru a extinde raza de acțiune a iluminării cu infraroșu (IR) a camerelor de supraveghere Ubiquiti G4 Bullet. Acesta este destinat să îmbunătățească vizibilitatea în condiții de lumină scăzută sau totală întuneric, permițând astfel camerei să captureze imagini clare și detaliate în condiții de iluminare redusă.

Principalele caracteristici ale Ubiquiti Networks IR Range Extender pentru Camera G4 Bullet (UVC-G4-IRExtender) includ:

Rază de Acțiune Extinsă: Acest extensor IR are o rază de acțiune de până la 25 de metri și poate ilumina o zonă extinsă în jurul camerei pentru a capta imagini clare în întuneric.

Clasare IPX4: Dispozitivul este evaluat cu IPX4 pentru rezistența la apă și praf. Acest lucru înseamnă că este protejat împotriva stropirii cu apă din orice direcție, făcându-l potrivit pentru utilizare în diverse condiții meteorologice.

Compatibilitate cu Camera G4 Bullet: Extenderul IR este proiectat special pentru a se potrivi și a funcționa perfect cu Camera G4 Bullet asigurând o integrare și funcționare fără probleme.

Îmbunătățirea Vizibilității Nocturne: Prin folosirea tehnologiei infraroșu acest extender IR oferă o iluminare puternică în întuneric, permițând camerei să captureze imagini de înaltă calitate chiar și în condiții de lumină scăzută sau totală întuneric.

Instalare Ușoară: Dispozitivul este conceput pentru o instalare ușoară și convenabilă. Poate fi montat cu ușurință pe camera G4 Bullet, oferind o soluție simplă și eficientă pentru extinderea razei de acțiune IR.

Nu sunt review-uri pentru acest produs.

Scrie un comentariu

Te rugăm autentifică-te sau înregistrează-te pentru această opțiune
Cuvinte cheie: Extender , IR , G4 Bullet , 25 m , IPX4 , UVC-G4-IRExtender
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.