Coșul tău
Transport Gratuit pentru toate comenzile!

Router UniFi Security Gateway Ubiquiti - USG

Router UniFi Security Gateway Ubiquiti - USG
Router UniFi Security Gateway Ubiquiti - USG
Indisponibil
Router UniFi Security Gateway Ubiquiti - USG
Router UniFi Security Gateway Ubiquiti - USG
Router UniFi Security Gateway Ubiquiti - USG
612.19 Lei

TVA inclus

Net: 612.19 Lei
  • Stoc: Indisponibil
  • Model: USG
  • Greutate: 0.50kg
  • Dimensiuni: 13.50cm x 13.50cm x 2.83cm

Opțiuni disponibile

Routerul USG (Ubiquiti Security Gateway) este un dispozitiv de rețea dezvoltat de Ubiquiti Networks, care oferă o soluție de securitate și rutare într-un pachet compact și eficient. Este parte a gamei de produse UniFi, care este cunoscută pentru performanța și scalabilitatea sa în implementările de rețea de mici și medii dimensiuni.

USG este proiectat să fie integrat într-un ecosistem UniFi și să funcționeze împreună cu alte produse UniFi, cum ar fi punctele de acces Wi-Fi, switch-urile și controlerul UniFi. Acest lucru permite administrarea centralizată a întregii infrastructuri de rețea, oferind astfel o experiență simplă și unificată.

Principalele caracteristici ale routerului USG includ:

- Rutare puternică: USG oferă o performanță excelentă de rutare, capabilă să gestioneze multiple legături WAN și să asigure transfer rapid al datelor între rețelele locale și cele externe.

- Securitate avansată: Routerul USG integrează funcționalități de securitate avansate, cum ar fi firewall, detecție a intruziunilor, filtrare a conținutului și gestionarea VPN. Aceste caracteristici contribuie la protejarea rețelei împotriva amenințărilor cibernetice și a accesului neautorizat.

- Integrare UniFi: USG se integrează perfect în ecosistemul UniFi, permițând administrarea centralizată a întregii rețele prin intermediul controlerului UniFi. Acest lucru oferă o vedere de ansamblu asupra rețelei, monitorizare în timp real, configurare ușoară și gestionare simplă a dispozitivelor.

- Scalabilitate: USG poate fi utilizat în implementări de rețea de la nivel de acasă până la întreprinderi de dimensiuni medii, permițând extinderea facilă a rețelei pe măsură ce cerințele cresc.

- Interfață utilizator intuitivă: USG vine cu o interfață utilizator intuitivă și ușor de utilizat, care permite configurarea și gestionarea dispozitivului fără a fi nevoie de cunoștințe avansate de rețea. Acest lucru face routerul potrivit atât pentru utilizatorii casnici, cât și pentru administratorii de rețea profesioniști.


În ansamblu, routerul USG Ubiquiti Networks este o alegere excelentă pentru implementările de rețea care necesită o soluție de securitate și rutare avansată, integrată și ușor de administrat.

Porturi
Porturi LAN RJ452x Gigabit Ethernet
Porturi WAN RJ452x Gigabit Ethernet

Nu sunt review-uri pentru acest produs.

Scrie un comentariu

Te rugăm autentifică-te sau înregistrează-te pentru această opțiune
Cuvinte cheie: Router , USG , Security Gateway , Gigabit
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.