Coșul tău
Transport Gratuit pentru toate comenzile!

Router UniFi Dream Machine Ubiquiti - UDM

Router UniFi Dream Machine Ubiquiti - UDM
Router UniFi Dream Machine Ubiquiti - UDM
Lipsă Stoc
Router UniFi Dream Machine Ubiquiti - UDM
Router UniFi Dream Machine Ubiquiti - UDM
Router UniFi Dream Machine Ubiquiti - UDM
1,799.44 Lei

TVA inclus

Net: 1,799.44 Lei
  • Stoc: Lipsă Stoc
  • Model: UDM
  • Greutate: 1.10kg
  • Dimensiuni: 11.00cm x 11.00cm x 18.41cm

Opțiuni disponibile

Ubiquiti UDM (UniFi Dream Machine) este o soluție all-in-one pentru rețelele de acasă și de birou, dezvoltată de Ubiquiti Networks. UDM combină funcții de router, switch, controler UniFi și punct de acces Wi-Fi într-un singur dispozitiv compact și puternic.

Designul UDM este minimalist și elegant, cu un aspect modern și o construcție solidă. Dispozitivul este echipat cu un procesor puternic, o cantitate generoasă de memorie RAM și stocare flash, asigurând performanțe ridicate și o experiență de utilizare fluentă.

Ca router, UDM dispune de o interfață WAN Gigabit Ethernet pentru conectarea la internet și de patru porturi LAN Gigabit Ethernet pentru conectarea dispozitivelor locale. Acesta oferă o serie de funcții avansate de routing și gestionare a traficului, inclusiv suport pentru VLAN-uri, port forwarding, QoS și firewall.

În ceea ce privește funcționalitatea de switch, UDM dispune de patru porturi LAN Gigabit Ethernet și un port WAN Gigabit Ethernet, oferind opțiuni flexibile de conectivitate prin cablu.

Controlerul UniFi integrat în UDM oferă o platformă centralizată pentru gestionarea și monitorizarea întregii rețele, inclusiv a punctelor de acces UniFi și a altor dispozitive Ubiquiti. Aceasta oferă un set robust de funcții de gestionare, cum ar fi configurarea rețelelor Wi-Fi, gestionarea utilizatorilor și a permisiunilor, monitorizarea performanței rețelei și a traficului de date, precum și opțiuni avansate de securitate și depanare.

UDM vine și cu un punct de acces Wi-Fi 802.11ac Wave 2 încorporat, care oferă o acoperire wireless puternică și performanțe ridicate. Punctul de acces utilizează tehnologia Mesh, permițând extinderea rețelei fără fir prin adăugarea de alte dispozitive UniFi compatibile.

Ubiquiti UDM oferă o soluție completă și integrată pentru gestionarea și optimizarea rețelelor de acasă și de birou. Cu funcționalități avansate, performanță puternică și o interfață intuitivă de gestionare, UDM este potrivit pentru utilizatori avansați și profesioniști IT care caută o soluție fiabilă și scalabilă pentru rețelele lor.


Porturi
Porturi LAN RJ454x Gigabit Ethernet
Porturi WAN RJ451x Gigabit Ethernet
Wireless
WirelessDa

Nu sunt review-uri pentru acest produs.

Scrie un comentariu

Te rugăm autentifică-te sau înregistrează-te pentru această opțiune
Cuvinte cheie: Router , UDM , Dream Machine , 4 porturi , Gigabit , Wi-Fi , AC , Wave 2 , Mesh
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.