Coșul tău
Transport Gratuit pentru toate comenzile!

Multiplexor Ubiquiti 8x8 MIMO airFiber X - AF-MPx8

Multiplexor Ubiquiti 8x8 MIMO airFiber X - AF-MPx8
Lipsă Stoc
Multiplexor Ubiquiti 8x8 MIMO airFiber X - AF-MPx8
607.98 Lei

TVA inclus

Net: 607.98 Lei
  • Stoc: Lipsă Stoc
  • Model: AF-MPX8
  • Greutate: 0.50kg
  • Dimensiuni: 21.05cm x 24.09cm x 10.90cm

Opțiuni disponibile

Multiplexorul MIMO Ubiquiti airFiber NxN MPx8 (AF-MPx8) reprezintă o soluție inovatoare pentru creșterea capacității de transfer a conexiunilor airFiber cu până la 400%, totodată adăugând redundanță fără necesitatea de antene suplimentare. Prin combinarea mai multor radiouri airFiber X pe o singură antenă, se obține o performanță superioară, caracterizată prin imunitate la interferențe, backup automat și transfer de date multi-gigabit Point-to-Point (PtP).

Tehnologia Ubiquiti airFiber NxN aduce un nivel superior de flexibilitate în implementarea rețelelor de comunicații. Această tehnologie permite utilizarea mai multor radio-uri colocate pe același turn, ceea ce se traduce într-o maximizare eficientă a infrastructurii și o reducere semnificativă a costurilor operaționale. Cu ajutorul multiplexoarelor airFiber NxN, puteți instala mai multe radiouri pe o singură antenă, obținând astfel performanțe puternice și un flux de date multi-Gigabit pentru legăturile Point-to-Point (PtP).

Prin utilizarea unei referințe de sincronizare GPS comune, radiourile airFiber X funcționează în tandem, asigurând o performanță consistentă și puternică. Procesul de instalare devine rapid și facil, cu posibilitatea de a monta mai multe radiouri airFiber X pe antene parabolice existente, de tip Plug and Play. Mai mult, puteți utiliza canale radio de diverse dimensiuni, chiar și canale adiacente fără necesitatea de protecție între ele, și le puteți plasa în banda radio în funcție de necesități.

Multiplexorul airFiber NxN se poate conecta la majoritatea modelelor de antene airFiber X sau RocketDish de 5 GHz, facilitând flexibilitatea configurației. Dacă aveți o altă configurație de antenă, multiplexorul poate fi montat pe un stâlp. Această abordare de montare a mai multor radiouri airFiber X pe o singură antenă parabolică maximizează eficiența turnului și capacitatea, minimizând în același timp costurile asociate cu infrastructura turnului.


Caracteristici:

• Tehnologie de Legătură Principală MIMO de până la 8x8

• Debit agregat de 2+ Gbps

• Combinați până la 4 radiouri airFiber X pe o antenă

• Compatibil cu antenele airFiber X și RocketDish


Specificații:

• conectori RF:

       - (2) RP-SMA rezistent la intemperii (CH0, CH1)

       - (8) RP-SMA rezistent la intemperii (A0, A1, B0, B1, C0, C1, D0, D1)

• Pierderi de cablu:

       - 4,7 GHz : 7,9 dB

       - 5 GHz : 7,2 dB

• MIMO multiplu: (4) 2 x 2

• Montare: Compatibil cu montura airFiber X/Rocket

Nu sunt review-uri pentru acest produs.

Scrie un comentariu

Te rugăm autentifică-te sau înregistrează-te pentru această opțiune
Cuvinte cheie: MIMO airFiber X , UISP
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.