Coșul tău
Transport Gratuit pentru toate comenzile!

Injector PoE Ubiquiti UniFi, 48V, 0.5A, 24W - POE-48-24W

Injector PoE Ubiquiti UniFi, 48V, 0.5A, 24W - POE-48-24W
Lipsă Stoc
Injector PoE Ubiquiti UniFi, 48V, 0.5A, 24W - POE-48-24W
83.50 Lei

TVA inclus

Net: 83.50 Lei
  • Stoc: Lipsă Stoc
  • Model: POE-48-24W
  • Greutate: 0.50kg
  • Dimensiuni: 9.20cm x 6.00cm x 3.30cm

Adaptorul PoE (Power over Ethernet) de 48V, 0.5A și 24W (POE-48-24W) produs de Ubiquiti este un dispozitiv proiectat pentru a furniza alimentare electrică și conectivitate datelor simultan către echipamentele de rețea cum ar fi acces point-uri, camerele IP sau alte dispozitive compatibile cu tehnologia PoE. Aceasta este o modalitate eficientă de a simplifica instalarea și gestionarea infrastructurii de rețea, eliminând necesitatea de a avea prize de curent suplimentare la locațiile unde sunt plasate aceste echipamente.

Principalele caracteristici ale acestui adaptor PoE sunt:

Tensiunea de ieșire de 48V: Acest adaptor furnizează o tensiune constantă de 48V care este utilizată pentru alimentarea dispozitivelor PoE. Această tensiune este suficientă pentru a asigura funcționarea stabilă a majorității dispozitivelor PoE din gama Ubiquiti și nu numai.

Curent de ieșire de 0.5A: Adaptorul POE-48-24W furnizează un curent maxim de 0.5A (500mA), asigurând suficientă putere pentru dispozitivele conectate. Curentul este dimensionat pentru a se potrivi nevoilor dispozitivelor care necesită alimentare prin tehnologia PoE.

Putere totală de ieșire de 24W: Cu o putere maximă de 24W (watt), acest adaptor poate alimenta o varietate de dispozitive PoE, inclusiv camere IP, puncte de acces WiFi sau alte dispozitive de rețea.

Compatibilitate Ubiquiti: Acest adaptor este proiectat de Ubiquiti, o companie renumită în domeniul rețelelor și comunicațiilor. Acesta este conceput pentru a funcționa optim cu dispozitivele Ubiquiti, asigurând o integrare și performanță superioară.

Instalare ușoară: Unul dintre principalele avantaje ale PoE este simplificarea cablării. Adaptorul se conectează la o sursă de curent și la o rețea Ethernet, iar cablurile Ethernet pot transporta atât datele, cât și alimentarea electrică.

Eficiență energetică: Tehnologia PoE este proiectată pentru a fi eficientă din punct de vedere energetic, contribuind la reducerea consumului total de energie și la minimizarea pierderilor în timpul transmiterii energiei electrice.

Nu sunt review-uri pentru acest produs.

Scrie un comentariu

Te rugăm autentifică-te sau înregistrează-te pentru această opțiune
Cuvinte cheie: 48V , 0.5A , 24W , airFiber , airMAX , airVision , Injector , PoE , POE-48-24W
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.