Coșul tău
Transport Gratuit pentru toate comenzile!

Capac Radome de protecție Ubiquiti airMAX RocketDish compatibil cu RD-5G34 - RAD-RD3

Capac Radome de protecție Ubiquiti airMAX RocketDish compatibil cu RD-5G34 - RAD-RD3
Indisponibil
Capac Radome de protecție Ubiquiti airMAX RocketDish compatibil cu RD-5G34 - RAD-RD3
474.18 Lei

TVA inclus

Net: 474.18 Lei
  • Stoc: Indisponibil
  • Model: RAD-RD3
  • Greutate: 3.38kg

Opțiuni disponibile

Capacul Radome Ubiquiti RAD-RD3 airMAX RocketDish este un înveliș de protecție proiectat pentru a fi utilizat cu o antenă parabolică RocketDish. Antenele RocketDish sunt antene direcționale cu câștig mare, folosite în mod obișnuit pentru legături wireless punct-la-punct, adesea în medii exterioare sau în condiții dificile. 

Acestea sunt în general proiectate să fie rezistente la intemperii și sunt fabricate din materiale care permit trecerea semnalelor radio cu pierderi minime de semnal. Ele sunt folosite în mod obișnuit în instalările de comunicații wireless în aer liber pentru a proteja și menține performanța antenelor direcționale precum RocketDish RD-5G34, RocketDish AF-5G34-S45. 

Capacul de protecție specific de care aveți nevoie poate varia în funcție de modelul RocketDish și condițiile mediului, așa că este esențial să alegeți unul potrivit pentru configurația dvs. 


Funcții importante:

Protecție: Capacul radom acționează ca un scut protector pentru antena RocketDish, protejând-o de elemente precum ploaie, zăpadă și vânt. Această protecție ajută la menținerea performanței antenei și la prelungirea duratei sale de viață, prevenind deteriorarea cauzată de factorii de mediu.

Reducerea forței vântului: Designul unui capac radom poate ajuta la reducerea forței vântului asupra antenei. În condiții vântoase, capacul radom poate minimiza rezistența la vânt și îmbunătăți stabilitatea generală a instalației antenei.

Minimizarea interferenței: Un capac radom poate, de asemenea, să contribuie la reducerea interferenței și degradării semnalului cauzate de factori de mediu, cum ar fi acumularea de gheață pe suprafața antenei. Poate menține performanța antenei chiar și în condiții meteorologice nefavorabile.


Dimensiuni: Ø982.8 x 223 mm

Nu sunt review-uri pentru acest produs.

Scrie un comentariu

Te rugăm autentifică-te sau înregistrează-te pentru această opțiune
Cuvinte cheie: airMAX , RocketDish
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.