Coșul tău
Transport Gratuit pentru toate comenzile!

Cablu Splitter Fibră Optică Ubiquiti, 4.06 m, 1 x SC/APC, 4 x SC/APC - UF-SPLITTER-4

Cablu Splitter Fibră Optică Ubiquiti, 4.06 m, 1 x SC/APC, 4 x SC/APC - UF-SPLITTER-4
Lipsă Stoc
Cablu Splitter Fibră Optică Ubiquiti, 4.06 m, 1 x SC/APC, 4 x SC/APC - UF-SPLITTER-4
58.56 Lei

TVA inclus

Net: 58.56 Lei
  • Stoc: Lipsă Stoc
  • Model: UF-SPLITTER-4
  • Greutate: 0.50kg
  • Dimensiuni: 4.06cm x 0.00cm x 0.00cm

Cablu splitter de fibră optică Ubiquiti UF-SPLITTER-4 este un produs specializat utilizat pentru divizarea semnalului optic în mai multe canale, utilizând tehnologia splitterului optic. Iată o descriere mai detaliată a acestui cablu splitter:

Lungime: Cablul are o lungime de 4,06 metri. Acest lucru vă oferă o distanță suficientă pentru a conecta diferite dispozitive sau echipamente într-o rețea de fibră optică.

Conectori: Cablul vine cu un conector SC/APC la un capăt și 4 conectori SC/APC la celălalt capăt. Conectorii SC/APC sunt tipici pentru fibră optică și sunt folosiți pentru a asigura o conexiune sigură și fără pierderi de semnal.

Utilizare: Acest cablu splitter de fibră optică este proiectat pentru a fi utilizat în rețelele de fibră optică pentru a diviza semnalul optic în 4 canale separate. Acest lucru este util în situațiile în care doriți să distribuiți semnalul optic către mai multe dispozitive sau locații fără a pierde calitatea.

Calitate: Fiind vorba despre fibră optică, cablu splitter Ubiquiti UF-SPLITTER-4 este proiectat să asigure o transmisie de date de înaltă calitate cu pierderi minime de semnal și o conexiune stabilă.

Versatilitate: Datorită celor 4 canale disponibile, acest cablu splitter poate fi folosit într-o varietate de scenarii, inclusiv în mediul de afaceri sau în rețelele de comunicații pentru a extinde semnalul optic către mai multe dispozitive sau locații.

Fibra Optica
Tip Conector1x SC/APC la 4x SC/APC
Lungime Cablu4.06 m

Nu sunt review-uri pentru acest produs.

Scrie un comentariu

Te rugăm autentifică-te sau înregistrează-te pentru această opțiune
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.