Coșul tău
Transport Gratuit pentru toate comenzile!

Antenă Ubiquiti Networks Building-to-Building Bridge, Wi-Fi 60 GHz și 5 GHz, 500 m, PoE, Pachet de 2 Bucăți - UBB

Antenă Ubiquiti Networks Building-to-Building Bridge, Wi-Fi 60 GHz și 5 GHz, 500 m, PoE, Pachet de 2 Bucăți - UBB
Indisponibil
Antenă Ubiquiti Networks Building-to-Building Bridge, Wi-Fi 60 GHz și 5 GHz, 500 m, PoE, Pachet de 2 Bucăți - UBB
2,739.38 Lei

TVA inclus

Net: 2,739.38 Lei
  • Stoc: Indisponibil
  • Model: UBB
  • Greutate: 0.50kg
  • Dimensiuni: 14.00cm x 14.00cm x 9.00cm

Opțiuni disponibile

Antena Ubiquiti Networks Building-to-Building Bridge UBB este un echipament specializat pentru crearea unei conexiuni wireless rapide și stabile între două clădiri sau locații separate, având capacitatea de a funcționa pe două benzi de frecvență: 60 GHz și 5 GHz. Este un pachet care include două bucăți ale acestei antene, făcând posibilă crearea unui punte de comunicație între cele două locații.

Caracteristicile cheie ale acestei antene includ:

Tehnologia 60 GHz: Antena utilizează o bandă de frecvență de 60 GHz pentru a oferi o conexiune de mare viteză și latime de bandă, ideală pentru transmiterea datelor între clădiri sau puncte de acces.

5 GHz Backup: În cazul în care condițiile atmosferice sau alte interferențe pot afecta conectivitatea pe banda de 60 GHz, antena dispune de o bandă de backup de 5 GHz pentru a menține conexiunea.

Distanță de 500 de metri: Antena este capabilă să asigure o conexiune de înaltă performanță pe o distanță de până la 500 de metri, facilitând legătura între clădiri aflate la o distanță considerabilă.

PoE (Power over Ethernet): Antena poate fi alimentată prin intermediul cablului Ethernet cu ajutorul injectoarelor PoE incluse în pachet, eliminând nevoia de a instala surse de alimentare separate în locațiile de instalare. Acest lucru facilitează instalarea și gestionarea antenelor.

Pachet de 2 bucăți: Pachetul conține două antene, benefic pentru crearea unei conexiuni bidirecționale între cele două puncte. Acest lucru poate fi folosit pentru a stabili o conexiune de tip punct-la-punct între două clădiri sau pentru a extinde rețeaua Wi-Fi.


Notă: Nu poate fi configurat independent și necesită un controller UniFi.

Nu sunt review-uri pentru acest produs.

Scrie un comentariu

Te rugăm autentifică-te sau înregistrează-te pentru această opțiune
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.