Coșul tău
Transport Gratuit pentru toate comenzile!

Adaptor Sonerie Ubiquiti UVC-G4-Doorbell, cablu 6 m, UVC-G4-DOORBELL-PS

Adaptor Sonerie Ubiquiti UVC-G4-Doorbell, cablu 6 m, UVC-G4-DOORBELL-PS
Indisponibil
Adaptor Sonerie Ubiquiti UVC-G4-Doorbell, cablu 6 m, UVC-G4-DOORBELL-PS
167.32 Lei

TVA inclus

Net: 167.32 Lei
  • Stoc: Indisponibil
  • Model: UVC-G4-DOORBELL-PS
  • Greutate: 0.60kg
  • Dimensiuni: 600.00cm x 0.00cm x 0.00cm

Opțiuni disponibile

Adaptorul de alimentare opțional pentru Soneria Ubiquiti UVC-G4-Doorbell este proiectat special pentru a oferi o sursă de alimentare stabilă și fiabilă pentru dispozitivul dvs. Această descriere se referă la un adaptor cu o lungime de cablu de 6 metri pentru a vă oferi flexibilitate în amplasarea și instalarea soneriei dvs.

Caracteristici principale:

Lungimea cablului: Adaptorul vine cu un cablu de 6 metri permițându-vă să instalați ușor soneria în locul dorit, chiar și în locuri unde priza nu este foarte aproape.

Compatibilitate: Este proiectat special pentru a se potrivi perfect cu Soneria Ubiquiti UVC-G4-Doorbell și G4 Doorbell Pro, asigurându-vă că dispozitivul dvs. funcționează în parametrii optimi.

Fiabilitate și Siguranță: Adaptorul este proiectat pentru a furniza o sursă de alimentare stabilă și sigură, protejând astfel soneria și alte dispozitive conectate împotriva fluctuațiilor de tensiune și a supratensiunilor.

Ușor de Instalat: Cablul de 6 metri oferă suficientă lungime pentru a vă permite să faceți conexiunile necesare fără a fi limitat de amplasarea prizei.

Durabilitate: Construit din materiale de calitate, acest adaptor este conceput pentru a rezista în timp și a face față condițiilor de utilizare variate.

Nu sunt review-uri pentru acest produs.

Scrie un comentariu

Te rugăm autentifică-te sau înregistrează-te pentru această opțiune
Cuvinte cheie: Adaptor , Sonerie , UVC-G4-Doorbell
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.