Coșul tău
Transport Gratuit pentru toate comenzile!

Cablu rețea cupru Ubiquiti Direct Attach Cable, 3 m, 10 Gigabit, conectori SFP+ - UDC-3

Cablu rețea cupru Ubiquiti Direct Attach Cable, 3 m, 10 Gigabit, conectori SFP+ - UDC-3
Lipsă Stoc
Cablu rețea cupru Ubiquiti Direct Attach Cable, 3 m, 10 Gigabit, conectori SFP+ - UDC-3
145.73 Lei

TVA inclus

Net: 145.73 Lei
  • Stoc: Lipsă Stoc
  • Model: UDC-3
  • Greutate: 0.50kg
  • Dimensiuni: 0.30cm x 0.00cm x 0.00cm

Cablul de rețea cu cupru Ubiquiti Direct Attach Cable UDC-3 este proiectat pentru a oferi o conexiune de înaltă viteză între echipamentele de rețea. Iată o descriere a caracteristicilor sale:

Lungime: Cablul are o lungime de 3 metri oferind flexibilitate în plasarea echipamentelor în cadrul infrastructurii de rețea.

Viteză de transfer: Suportă o viteză de transfer de 10 Gigabit pe secundă (10 Gbps), asigurând o performanță excelentă pentru transferul rapid de date.

Conectori SFP+: Cablul este echipat cu conectori SFP+ (Small Form-factor Pluggable) care sunt standardul pentru interfețele de rețea de mare viteză. Acești conectori sunt proiectați pentru a fi utilizați în echipamentele care susțin tehnologia SFP+.

Calitate: Cablul utilizează cupru de înaltă calitate pentru a asigura o transmitere eficientă a semnalului și pentru a reduce interferențele electromagnetice.

Compatibilitate Ubiquiti: Este proiectat să funcționeze perfect cu echipamentele Ubiquiti, asigurând o integrare ușoară în infrastructura existentă.

Direct Attach Cable (DAC): Acest tip de cablu este adesea preferat pentru conexiunile scurte între echipamente, oferind o soluție eficientă și economică pentru conectivitatea de înaltă viteză.

Fiabilitate și performanță: Cablul beneficiază de standarde ridicate de calitate pentru a asigura o conexiune fiabilă și performantă în mediile de rețea profesionale.

Nu sunt review-uri pentru acest produs.

Scrie un comentariu

Te rugăm autentifică-te sau înregistrează-te pentru această opțiune
Cuvinte cheie: Cablu , Cupru , 3 m , 10 Gbps , SFP+ , DIrect Attach , UDC-3
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.